Perleriget
Hyldetoften 19 - 2750 Ballerup
Tlf. +45 6170 6364 - E-mail: perleriget@mail.dk - CVR-nr.: 30368703

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Smukke og moderigtige perler til håndlavede smykker - til nogle rigtige gode priser.
Vi har bl.a. :
Agat, Amazonit, Ametyst, Aquamarin, Aventurin, Blå Topas, Calcedon, Citrin, Cloisonne, Ferskvandsperler, Garnet, Glasperler, Jade, ,Jordbær Quartz, Karneol, Koral, Labrodorit, Lemon Quartz, Mix, Perlemor, Rosa Quartz, Røg Quartz, Sun Stone, Turkis, Creoler, Kæder, Låse, Mellemperler, Perleskåle, Perlestave, Samlesæt, Tilbehør, Tråd, Vedhæng, Værktøj, Øskener, Ørekroge.
Lav selv dine egne flotte håndlavede smykker med perler og smykkedele fra Perleriget.

Perlerigets koncept er online salg - med få klik vælger man de perler og smykkedele, som man ønsker fra www.perleriget.dk.
Få dage efter bliver perler og smykkedele leveret med Post Danmark lige til døren, og så er det bare at komme igang med at lave sine egne smykker.
Perleriget henvender sig til piger i alle aldre, der har lyst til at skabe deres helt egne øreringe, halskæder og armbånd.

Det er muligt at finde rigtig mange forskellige dele til smykkefremstilling og på Perleriget - privat, er der flere forslag til øreringe og halskæder, der også sælges i samlesæt.
På www.perleriget.dk/smykker er der oplysninger om tidspunkter for afholdelse af smykkekurser, hvor er lægges vægt på de grundlæggende teknikker.

Smykkefremstilling kan give meget smukke smykker.
Der er mange muligheder indenfor smykkefremstilling, både når det gælder design og materiale sammensætning.
Hos Perleriget.dk finder du smykkedele til dine egne smykker, og du kan måske finde inspiration til designet udfra vores forslag til smykker.

Håndlavede smykker

WebLinker - tilmeld dit linkPeakCounter

StatCount - Traffic counter