Perleriget

Om Perleriget

Perleriget sælger sten, perler og smykkedele m.m. til brug for smykkefremstilling til private, firmaer og institutioner.
Perleriget sender stenperler og smykkedele til det meste af Norden/Europa.


Sortimentet
Vores målsætning er at have en webshop/butik med et stort udvalg af sten, perler og smykkedele til brug for smykkefremstilling - i en god kvalitet til nogle konkurrencedygtige priser.
Hvis du savner nogle varer på Perleriget, så send os meget gerne en mail herom - dit input vil i givet fald indgå i vores overvejelser når vi fremadrettet udvider sortimentet.

Vores sølv og forgyldt sølv er primært af sterling sølv.
Varer udført af sterling sølv bliver benævnt 925S og er et udtryk for den bedste sølvkvalitet. Forgyldt sterling sølv bliver benævnt FG/925S.


Ædelmetalkontrollen
Perleriget er naturligvis navneregistreret hos Ædelmetalkontrollen, som løbende fører kontrol og tilsyn med vores varer, og dermed din sikkerhed for at vores varer svarer til det, vi skriver.


Åbningstider
Du skal naturligvis være meget velkommen til at komme forbi vores kreative og hyggelige smykkeværksted, hvis du ønsker at se nærmere på vores sten, perler og smykkedele.
Mandag kl. 17-19
Torsdag kl. 17-19
Endvidere har vi åbent i forbindelse med, at vi afholder smykkekursus, smykkeworkshop og efter nærmere aftale.


Hvem står bag
Bag Perleriget står Bent Bjørklund, som gennem en del år har været beskæftiget med perler, smykkefremstilling og smykkekurser.

Vores oplysninger er:

Perleriget
Hyldetoften 19
2750 Ballerup

Tlf.: +45 61706364
E-mail: perleriget@mail.dk

CVR: 30368703

 

Fortsæt
0 Varer
Følg os på Facebook
Facebook
Hurtig Søg
 
Brug stikord til at finde varen du er på udkig efter.
Advanceret Søg